Scoala de vara – Despre noi

creativitate     Scoala de vara ALBA CA ZAPADA functioneaza din anul 2008, se adreseaza copiilor intre 2-10 ani si si-a propus ca, pe perioada vacantei de vara, sa ofere parintilor o solutie ideala pentru copiii lor, printr-un program diversificat si distractiv adaptat nevoilor de cunoastere a copiilor si fiecarui nivel de varsta.

     Aici copiii au multiple oportunitati sa se distreze, sa exploreze, sa se simta bine… si nu in ultimul rand, sa ramana conectati la universul educatiei.

     Indrumam copiii la efectuarea temelor de vacanta si aprofundam cunostiintele dobandite in timpul anului scolar.

     In fiecare vacanta de vara si in fiecare saptamana ne-am propus sa abordam o tema speciala, diferita, care sa-i captiveze pe copii, sa le satisfaca curiozitati din lumea incojuratoare si care sa ii ajute sa-si dezvolte potentialul nativ.

     Pe langa toate aceste activitati, copiii vor beneficia de un program intensiv in limba engleza, cursuri de dans, aikido, inot, sah, dezvoltare personala si pictura.

     Unitatea este permanent monitorizata de firma de paza si protectie.

     Parintii au acces permanent prin sistemul de supraveghere video la vizualizarea tuturor activitatilor desfasurate in institutie.

     Asiguram transport optional.