Dotari

     Gradinita ALBA CA ZAPADA dispune de aparate video, televizoare, radio-casetofoane cu CD si un laborator de Informatica cu o retea de 12 calculatoare, laptop-uri, tablete conectate la Internet. Copiii beneficiaza de spatiu personal de depozitare a obiectelor personale, a rechizitelor si a lucrarilor personale. Gradinita pune la dispozitia cadrelor didactice si a prescolarilor un bogat material didactic (jocuri, planse, DVD) si urmareste achizitionarea altora noi.

     Masa

     Gradinita ALBA CA ZAPADA pune la dispozitia prescolarilor o sala de mese unde pot servii delicioase feluri de mancare pregatite in bucataria proprie. Meniul este in fiecare zi ales, in asa fel incat sa contina toate elementele necesare unei dezvoltari armonioase.

     Transportul

     Transportul se asigura la cerere, contra cost.

     Cabinet medical

     Asistenta medicala din cadrul gradinitei efectueaza control zilnic copiilor si acorda asistenta medicala ori de cate ori este nevoie, utilizand cele mai adecvate, eficiente si rapide remedii. Medicul pediatru al gradinitei efectueaza control saptamanal. Copiii sunt invatati regulile de igiena personala, pentru a fi sanatosi si sunt mereu incurajati sa spuna atunci cand exista o problema care îi deranjeaza, fiind tratati cu blandete si eficienta.