Teatru in gradinita: “Povestea lui Incurca-Tot”

Teatru in gradinita: “Povestea lui Incurca-Tot”

     Incurca-Tot, personajul nostru principal este…asa cum spune si titlul povestii, un mare incurcat!  El este foarte simpatic si ambitios si doreste sa devina un mare povestitor dar, a reusit sa incurce atat de tare povestile incat a creat o mare abrambureala in lumea copiilor!

     Incurajat de Doamna Bufnita, profesoara lui de la Scoala de Povesti, va incerca sa isi aminteasca toate povestile si sa puna personajele la locul lor.  Dar nu ii va fi foarte usor pentru ca acum Scufita Rosie nu vrea sa se mai intoarca la Casuta Bunicutei si isi cauta Printul, iar Lupul vrea sa devina vegetarian si sa cante la opera!

     In cele din urma, Incurca-Tot reuseste sa aduca toate personajele in povestile din care fac parte, dar toate acestea sunt posibile si datorita celor mici, spectatorilor, deoarece sunt implicati in joc  indeplinind unele sarcini.

     Copiii gradinitei ALBA CA ZAPADA  au participat activ la descifrarea povestilor. Au dansat cu personajele, s-au amuzat, s-au distrat…si au fost foarte incantati de rezultatul final !!!!

 

Profesor Invatamant Prescolar
MARIANA PAVALUCA

incurca-lume