Scoala primara – Facilitati

Dotari

     Scoala ALBA CA ZAPADA dispune de aparate video, televizoare, radio-casetofoane cu CD si un laborator de Informatica cu o retea de 12 calculatoare, laptop-uri, tablete, conectata la Internet. Copiii beneficiaza de spatiu personal de depozitare a obiectelor personale, a rechizitelor si a lucrarilor personale. Scoala pune la dispozitia cadrelor didactice si a elevilor un bogat material didactic (jocuri, planse, DVD) si urmareste achizitionarea altora noi.

Masa Scoala

     Scoala ALBA CA ZAPADA pune la dispozitia elevilor o sala de mese unde pot servii delicioase feluri de mancare care le dau energie pentru intreaga zi. Meniul este variat si conceput in asa fel incat sa contina toate elementele necesare unei dezvoltari armonioase.

Transportul

     Transportul se asigura contra cost. Elevii sunt insotiti pe toata durata drumului de personal specializat in supravegherea copiilor, astfel ca drumul lor sa fie sigur si placut.

Cabinet medical

     Asistenta medicala din cadrul scolii efectueaza control zilnic la clase si acorda asistenta medicala ori de cate ori este nevoie,  utilizand cele mai adecvate, eficiente si rapide remedii. Medicul scolii efectueaza control saptamanal.  Elevii sunt invatati regulile de igiena personala, pentru a fi sanatosi si sunt mereu incurajati sa spuna atunci cand exista o problema care ii deranjeaza, fiind tratati cu blandete si eficienta.