Scoala primara – Despre noi

CINE SUNTEM

        SCOALA PRIMARA ALBA CA ZAPADA este autorizata prin OM 5766/12.11.2015.

    Scoala isi propune sa fie locul unde fiecare copil este important. Ne dorim formarea unei comunitati, in care accentul se pune pe valori comune care sa fie respectate nu prin constrangere, ci prin responsabilizare, prin incurajarea comportamentului pozitiv. Pentru noi, valorile reprezinta mai mult decat reguli; ele stabilesc directia in viata, dandu-i sens si scop.

     Noi credem ca fiecare elev care calca pragul scolii noastre porneste pe drumul descoperirii propriei personalitati.

     Vom fi alaturi de fiecare elev spre a-i da incredere si indrumare pe parcursul acestui demers de autocunoastere si de formare de caracter. Credem in valorile unei dezvoltari armonioase a copiilor intr-o comunitate cladita pe relatii pozitive la nivelul tuturor protagonistilor: elevi, parinti, profesori.

     Scoala primara Alba ca Zapada isi propune ca, prin intermediul unei baze educaţionale bogate, sa asigure o educatie solida tuturor elevilor scolii, promovand totodata excelenta, prin intermediul unor programe de studiu intensive.

     Scoala primara Alba ca Zapada se adreseaza tuturor copiilor, indiferent de etnie, urmarind valorile democratiei, dezvoltarea libera si armonioasa a individualitatii si formarea unei personalitati autonome si creative.

     Unitatea este permanent monitorizata de firma de paza si protectie.

     Parintii au acces permanent prin sistemul de supraveghere video la vizualizarea tuturor activitatilor desfasurate in institutie.

     Asiguram transport optional.

RESURSE UMANE

Personal didactic:

 • Director : Profesor titular, grad didactic II, in curs de obtinere grad didactic I;
 • Invatatoare: Profesor titular, grad didactic II, in curs de obtinere grad didactic I;
 • Limba engleza: Profesor titular;
 • Limba franceza: Profesor titular;
 • Educatie fizica: Profesor suplinitor;
 • Consilier scolar: Psiholog;


Personal didactic auxiliar:

 • Secretara;
 • Asistenta medicala cu atestat de libera practica;
 • Medic pediatru specialist;


Personal nedidactic:

 • Ingrijitoare cu certificate de calificare profesionala;
 • Bucatari cu certificate de calificare profesionala.

VIZIUNEA SI MISIUNEA

     Misiunea noastra este de a le oferi elevilor educatie la cele mai inalte standarde, de a-i forma pentru viitor si de a le oferi informatii utile, de a-i incuraja sa gandeasca critic, sa puna intrebarile corecte pentru a primi raspunsurile potrivite, pregatindu-i astfel pentru a avea succes in orice domeniu in care vor profesa si in orice situatie cu care se vor confrunta ca si adulti. De asemenea, ne dorim ca elevii nostri sa devina adeptii invatarii continue, alegand sa se informeze si sa invete pe tot parcursul vietii.