SCOALA PRIMARA ALBA CA ZAPADA este autorizata prin OM 5766/12.11.2015.

    Scoala isi propune sa fie locul unde fiecare copil este important. Ne dorim formarea unei comunitati, in care accentul se pune pe valori comune care sa fie respectate nu prin constrangere, ci prin responsabilizare, prin incurajarea comportamentului pozitiv. Pentru noi, valorile reprezinta mai mult decat reguli; ele stabilesc directia in viata, dandu-i sens si scop.

     Noi credem ca fiecare elev care calca pragul scolii noastre porneste pe drumul descoperirii propriei personalitati.

     Vom fi alaturi de fiecare elev spre a-i da incredere si indrumare pe parcursul acestui demers de autocunoastere si de formare de caracter. Credem in valorile unei dezvoltari armonioase a copiilor intr-o comunitate cladita pe relatii pozitive la nivelul tuturor protagonistilor: elevi, parinti, profesori.

     Scoala primara Alba ca Zapada isi propune ca, prin intermediul unei baze educaţionale bogate, sa asigure o educatie solida tuturor elevilor scolii, promovand totodata excelenta, prin intermediul unor programe de studiu intensive.

     Scoala primara Alba ca Zapada se adreseaza tuturor copiilor, indiferent de etnie, urmarind valorile democratiei, dezvoltarea libera si armonioasa a individualitatii si formarea unei personalitati autonome si creative.